torsdag 11 december 2008

God jul och allt

Imorgon åker jag på 2 veckor semester. Med hoppningen att komma hem med historier om en illamående-fri-semester.
Inget bloggande blir det nog så God Jul och allt det där!

3 kommentarer:

Josefine sa...

Nu har jag läst igenom hela bloggen och tycker att den är skitbra. Det är väldigt skönt att läsa lite riktiga texter om hur det är att bli gravid. och det är ju såklart inga konstigheter alls med att du tänker på dig själv, din karriär, vad du ska omutbilda dig till och vad du ska ha för kläder på dig. man är ju fortfarande sitt eget jag när man får barn. och livet fortsätter. så tänk på dig själv hur mycket som helst. det är en bra ego-grej. klart att din lilla unge kommer få en smart och stark mamma. det är helt uppenbart efter att ha läst alla dina reflektioner här. hoppas att illamåendet försvinner helt snart! (en kompis till mig är gravid och hon låg däckad ett långt tag och kunde inte röra sig pga sitt illamående. men plöstligt efter ca 15 veckor försvann det och sen dess har hon mått tipptopp och nu ska hon föda om några veckor). lästips (jag kan inget om graviditetsböcker): siri hustvedt "vad jag älskade" (den är ju gammal men så jäkla bra!), john irvings "garp och hans värld" (ska jag själv snart läsa om), "happy sally" av sara stridsberg, kathryn harrison "de röda skorna", anaïs nins dagbokssvit och nu tog datorbatteriet slut. lycka till med allt!

RvT sa...

Vilken mysig blogg, det ska bli roligt att följa dig! Hoppas att du haft det fint i USA och att illamåendet har gått över.

Jag har ett boktips! Gudrun Abascals bok "att föda" var enkel, saklig och ingav hopp om att det faktiskt går (det gjorde det också).

Sophie sa...

jag har glömt att säga tusen och åter tusen tack för era fina och uppmuntrande kommentarer! och tack för alla boktips. ska shoppa loss i bokaffären snarast! kram